Onbemande luchtvaart

Software ontwikkeling
met Aespect framework

Maatwerk functionaliteiten of white label omgeving

Aespect sluit aan bij jouw wensen en doelen

Aespect maakt end-to-end digitale inspectie workflows mogelijk. Van het detecteren van gebreken met kunstmatige intelligentie, tot rapportages via een white label omgeving.  Wij kunnen onze software zo aanpassen dat deze perfect past bij jouw bedrijfsdoelen.

Meer informatie

Een eigen digitale inspectie workflow met Aespect

Dankzij aanpasbare formulieren en een flexibele database is Aespect aan te passen aan inspectiemethodes en werkwijzen rondom vrijwel elk type fysieke asset. Daarnaast is er ondersteuning voor alle vormen van beeldgegevens met georeferentie, waardoor ook koppelingen kunnen worden gemaakt met de BAG of andere open GIS- of overheidsdata.

Kunstmatige Intelligentie trainen en toepassen?

Bekijk onze werkwijze voor het trainen van een detectie model.

Afspraak maken met onze Software Engineer

Maatwerk mogelijkheden Aespect

We adviseren graag over het inwinnen van data. Met onze expertise op het gebied van UAS-systemen, sensoren en drones zorgen we voor een passende dataset. Daarnaast trainen we onze software op jouw behoefte met behulp van artificial intelligence en zijn verschillende modules aanpasbaar.

Maatwerk inspectiemodel

Wij realiseren instrumenten voor het meten van condities, classificeren van gebreken, segmenteren van objecten en het rapporteren van bevindingen. We zorgen dat het aansluiten bij de informatiehuishouding van jouw organisatie.

Kunstmatige intelligentie

Wij beschikken over een deep learning systeem waarmee fotografie gebruikt kan worden om op aanvraag beeldherkenning te trainen, om objecten te detecteren of afwijkingen waar te nemen. De getrainde netwerken kunnen direct gedeployed worden binnen de inspectiemodule van Aespect.

Whitelabel interface

Wij ondersteunen je graag als je Aespect wilt inzetten richting jouw klanten. Om dit te faciliteren verwerken we je logo en huisstijl in de interface, voor een professionele presentatie van rapportages en planningen.

Veelgestelde vragen over maatwerk en AI

Hoe verloopt een maatwerk traject?

Het developmentteam binnen Aespect werkt volgens het Agile Manifesto nauw samen met gebruikers, om maatwerk functionaliteiten te ontwikkelen. Op basis van een intake accepteren we de gewenste functionaliteiten en presenteren we een roadmap voor realisatie. Vervolgens ontwikkelen we een iteratieve aanpak in sprints, vanuit een nauwe samenwerking. De functies worden in een BETA-omgeving aan de gebruiker gepresenteerd ter acceptatie. Na acceptatie worden de functies toegevoegd aan de productie omgeving van de opdrachtgever.

Wat bieden jullie aan rondom kunstmatige intelligentie?

Wij beschikken over een volledige workflow om fotografie in te zetten om verschillende vormen van beeldherkenning te ontwikkelen. Zo is het mogelijk om objecten te detecteren, segmenteren, afwijkingen te detecteren en te tellen. Op basis van een doelstelling kunnen wij gericht trainingsdata produceren, data labelen en de training realiseren. Al gerealiseerde of getrainde netwerken uit dit traject worden geïmplementeerd in Aespect. Vanuit de interface van Aespect zijn de netwerken aan te roepen om een selectie van foto's te analyseren en de resultaten van de analyse te presenteren in de browser. Zo kunnen er bijvoorbeeld bouwdelen of gebreken gezocht worden in fotografie, ter ondersteuning van de inspecties.

Wat kan ik met een white label omgeving?

Als je Aespect wilt inzetten als syteem voor informatie uitwisseling, is het mogelijk om  de gehele uitstraling aan te passen aan jouw huisstijl. In overleg bespreken we welke huisstijl componenten, logo's en typografie aangepast dienen te worden. Vervolgens bieden we jou als white label gebruiker de mogelijkheid om vanuit een gebruikersbeheer-interface zelfstandig data te delen en/of nieuwe gebruikers toe te voegen en de rollen daarvan te beheren.

Welke markten en sectoren zijn geschikt voor maatwerk?

Primair richten wij ons op de bebouwde omgeving, maar wij komen graag in gesprek om mee te denken en te verkennen of een oplossing voor jouw sector mogelijk is.

Kan de data ook on-premise opgeslagen worden?

Voor bijzondere infrastructurele eisen kunnen we in overleg een integratie op lokale hardware faciliteren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

De computer laten leren met AI

Geef Aespect het inzicht van een inspecteur. Met slechts een beperkte hoeveelheid voorbeeldfoto's kun je in een kwestie van dagen een werkend computervisiemodel trainen. Dit herkenningsmodel helpt je bij het efficiënt verwerken van fotografie, tot het ontwikkelen van informatie met zoekfuncties en voorspellingen.

Adviesgesprek aanvragen over inzet van AI

Digitalisering en workflow consult

Aespect is niet alleen een software product. Samen met het inzetten van drones betekent het een evolutie van een manier van werken. Wij hebben inmiddels veel ervaring met deze datagedreven manier van werken en helpen organisaties bij het maken van deze digitaliseringsslag. Samen kijken we naar de kansen en mogelijkheden van het werken met data, software en drones binnen onderhoudsbeheer.

Workflow consult aanvragen
Contact opnemen

Vrag een offerte aan